Sök

Att hitta nya vägar när det behövs


Jag har efter att ha arbetat nu i 6 veckor som biståndshandläggare, insett att jag behöver arbetskamrater. Därför har jag gjort plats för att kunna arbeta som anställd. De dagyogagrupper som jag tänkte erbjuda, breathwalk och mjukyoga har jag ställt in. Covid 19 har påverkat mig och min verksamhet. Jag upplever att människor är mer försiktiga, med all rätt. Jag har också en känsla av att jag vill vara mer försiktig med var jag går och hur nära människor jag är.


Jag får anpassa mig efter situationen. Min dagliga yoga och meditation hjälper mig under denna skakiga tid. Så därför känns det så viktigt att fortsätta att dela med mig av yogans tekniker. Jag önskar att vi alla får möjlighet att komma i kontakt med vårt innersta jag och vår starka livskraft. När vi yogar och mediterar får egot stå åt sidan för att ge plats till din innersta röst. Jag upplever att när jag är i det meditativa tillståndet, kommer svar, nya ideér och kreativitet fram.


Kundalinikursen för de som yogat tidigare kommer att köras på tisdagkvällar från den 25/8. Idagsläget har jag 4 anmälda deltagare. 1 el max 2 till får plats.

Yinyoga grund är tänkt att gå på onsdagkvällar från 26/8. Idag har jag bara 1 anmäld. Vi får se om den blir av........, behöver 4 personer ialla fall för att köra.


Olika workshops, kommer jag att ha på helgerna under hösten. I dagsläget är två olika inplanerade.

5/9 - Lymfyoga (Kundalini)

3/10 - Yinyoga

På workshopsen har jag lagt till generöst med tid för att vi verkligen skall ha tid att yoga en lång stund och meditera lite längre. Här fikar vi också efteråt.

Lymfyogan är det många som vill gå, vilket är roligt!

Andra teman som ligger i planeringen är huvudvärksyoga, nybörjaryoga (mjuk), breathwalk. Jag har tankar på att hålla en kurs i att göra armband med halvädelstenar kombinerat med meditation. Många ideér finns. Håll utkik efter nya evenemang.


Sat nam och ha en fin sensommar och höst!

65 visningar

Senaste inlägg

Visa alla