Sök

Början av mitt bloggande.....

Jag kommer att skriva om lite av varje, men om yogan och hur yogan påverkar mig i livet är centralt. Hur jag lever mitt liv med de delar som bildar min helhet. Mitt yogautövande, skapande, familjelivet och mitt varande i naturen är exempel på detta.Idag har jag ägnat mycket tid åt att tillverka bivaxpåsar. Jag har använt begagnade påslakan med olika fina mönster på. De är köpta på loppisar och tvättade många gånger genom sitt liv. Det är ett bra återanvändande av tyg. Jag har fått tag i bivax från Lantz biodling som har sina bikupor på Östgötaslätten. Jag river bivaxet över tyget som jag sytt till en påse, sen stänker jag jojobaolja över för att göra tyget smidigare. Dessa påsar är bra att förvara bröd i, bättre än plastpåsar. Jag värmer det i ugnen för att vaxet skall smälta in i tyget.

Jag har ett par goda vänner som driver Järna bageri, de säljer mina påsar där och det går riktigt bra. Idag gjorde jag 10 st som skall skickas ner till dem imorgon. Jag har en avdelning på hemsidan, där jag lägger ut mina hantverk till försäljning. Där kan man kolla in vad jag gör och maila en beställning till mig.

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla