Sök

Breathwalk och yogamassage, nya aktiviteter i Vigge.

Yogahuset

Min verksamhet kommer att fortsätta i Vigge hemma på gården i yogahuset under april. Det kommer att bli små grupper med max 8 personer per grupp, vilket är lagom mängd elever för att jag skall kunna ha en kvalitativ undervisning. Renovering och fix kommer att ske parallellt med aktiviteterna. När jag (och sambon Kjell) är klara med renoveringen, kommer det annonseras om en invigning.

Jag kommer att ha en liten försäljning av mitt hantverk och lite annat.Breathwalk

är en utveckling av kundaliniyoga, där yogan förs ut i naturen och görs till fot. Jag kommer att erbjuda breathwalks under våren, när det blir torrare i terrängen. Erbjuder dig att gå med mig under utbildningstiden för 100 kr per gång. Håll utsikt efter när jag annonserar om promenader! Klicka på rubriken breathwalk och läs mer.


Yogamassage

Med kundaliniyogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt igenom kroppens olika energibanor och energicentra, körtelsystem, lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder. Denna sköna djupverkande behandling är helande och avstressande för både kropp och sinne. Du bokar genom att ta kontakt med mig, så hittar vi en tid då du kommer till Vigge i min nya yogalokal. Klicka på rubriken yogamassage och läs mer.Corona.......

Jag håller på att avsluta yogakursen som går igenom chakrasystemet, vi har en gång kvar. Jag har informerat min grupp om att de skall visa hänsyn till varandra och stanna hemma om de har förkylningssymtom. Vi har en dialog om situationen med coronaviruset, och kör vår lilla yogagrupp. Det är viktigt att yoga och meditera tillsammans när det är mycket oro i sinnet. Senioryogagruppen tar en paus och är försiktiga med sociala kontakter, då de är över 70 år allihopa. Vi ses senare i vår i mitt yogahus i Vigge och fortsätter att yoga tillsammans.

26 visningar

Senaste inlägg

Visa alla