Sök

Den blomstertid nu kommer.....

Vi har nu gått våra breathwalks, yogapromenader under en dryg månad. Det har blåst, haglat, snöat och bitvis har solen lyst på oss. Första yogapromenaden var den 4 april, då låg snön kvar och vi gick på skoterspåret i skogen.

Nu kan vi gå torrskodda och få se blåsippor och gullvivor om vi tittar noga efter. När vi går yogapromenaden, är vi närmare naturen och moderjord. Vinden smeker våra kinder, fåglarna spelar upp en ljuvlig konsert för våra öron. Det doftar vår i våra näsor. Våra sinnen används och uppmärksammas på vår yogapromenad. Genom meditationerna blir vi mer medvetna om att vi är en del av helheten, en samhörighet med allt. Idag kom en fin artikel och film om Breath walk i tidningen Yoga för dig. Min fina Breathwalk lärare Camilla Lund Elander har skrivit och berättar i filmen. Här är länken.


Det har inte varit helt lätt med marknadsföringen av Breath Walks. Jag har skickat ut mail till mina tidigare elever och lagt ut på olika sidor på facebook. Delat ut lappar i Svenstavik och satt upp dessa på olika butiker i samhället. Så jag har haft endast en breath walk i Svenstavik under våren, tre damer som gick. Verkar vara trögt, människor vet nog inte vad det är!?

Det har stadigt kommit mellan 3 och 5 till Vigge varje måndag. De har uttryckt att de gillar att gå med.

Nya tag tas till sensommaren/hösten, då kommer jag att annonsera i vårt lokala blad

"Bergsbladet"

Idag skall jag följa med sambon ut i skogen, där vi skall sätta plant. Skall jobba med det lite i sommar, blir bra träning att gå i obanad terräng. Värmen kommer till helgen tror vi, så det blir en fin sommar med mycket utevistelse och odling.


Här sitter jag och Frode på vår nybyggda altan på yogahuset! Kalla vindar kräver mössa på i maj!


25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla