Sök

Ett avslut - är början på något nytt
Imorgon så skall vi gå en breathwalk i skogen, höra fåglarna kvittra, känna vinden mot kinden och andas i etappandning. Yogagruppen som varit tappra och kommit till mitt yogahus under våren, trots covid-19 epidemin, bjuds imorgon på naturen, pranayam, yoga och meditation. Vi kommer att sitta vid brasan och dricka te och äta nått gott. Så blir terminsavslutningen för yogan vårterminen 2020.


Butiken

Jag hade ju planer på att öppna mitt yogahus med dunder och brak..... det kom av sig lite. Jag ville bjuda in till mycket yoga av mig och andra lärare, bubbel och fest. Covid 19 satte käppar i hjulen. Då fick jag tänka nytt. Jag har kört små grupper och yoga promenader ute och butiken för de som vill när jag är hemma.,där har jag armband, ögonkuddar, bivaxdukar, nyckelringar med olika mantran, tovade grejor etc... Det blir inga fasta öppentider, jag kommer att ha öppet för de som vill komma, när jag är hemma. Ring före och kolla så om jag är hemma.Semester blir det några veckor, sen lite extrajobb innan höstterminen börjar.

Jag kommer att hålla kurser i mitt yogahus. Men vilka det blir, får ni vänta på..... ligger på planeringsstadiet än.

Hoppas på att pandemin lugnar ner sig så att jag kan få ha senioryogan till hösten!!Tack

Jag vill tacka alla som kommit och yogat hos mig under vårterminen 2020. Det är så inspirerande att få dela med mig av yogans olika tekniker till er. När jag sedan får höra av er hur ni upplevt yogan och hur ni utvecklas är det ännu roligare att fortsätta planera för framtiden och yogan. Ni är mina bästa lärare, det är fantastiskt att få undervisa er! Jag lär mig mycket genom att lära ut.


19 visningar

Senaste inlägg

Visa alla