Sök

Härliga möten


Igår den 8 mars på Internationella kvinnodagen, var jag på Skucku bygdegård med mina hantverk och pratade om mina yogakurser. Ett fint initiativ av ett gäng damer i Skucku! Jag sålde lite grejor, men roligast är att prata yoga. Jag blev glad när flera av mina yogaelever kom fram och pratade.

Det kom fram flera nya ansikten för mig och var intresserad av att yoga. Och idag har anmälningarna börjat droppa in.

På lördag är det Kundaliniyogaworkshop för ett stressfritt liv. Vi kommer att göra andningsövningar, yoga och meditera under 2 timmar. Många pauser för att balansera upp aktiviteten när vi gör de fysiska övningarna.


Det är lite pirrigt att faktiskt ha planerat in de första grupperna i mitt yogahus. Vi har ju inte tillgång till det förens efter den 1 april. Då skall vi påbörja renovering och fixning av utsidan och insidan av huset. Men det går att vara i huset under tiden och yoga.


Imorgon tisdag håller jag senioryoga på stol kl 10.00, senare på kvällen vid kl 18.00 är det chakrayoga. Då skall vi yoga och framförallt meditera och balansera kronchakrat.


19 visningar

Senaste inlägg

Visa alla