Sök

Lite snurrigt i mig och omvärlden


Idag är det storm ute, jag har ställt in breathwalken som var planerad. Jag har suttit med bokföring, men är inte speciellt road av kontorsjobb.

Vi har nu haft tillgång till yogahuset i två veckor. Jag har fixat lite inne och hjälpt sambon med renovering av utsidan. Är frustrerad av denna covid 19 situation. Nu när jag har ett yogahus, kan jag inte bjuda in elever och kunder till min butik....... Efter att ha dippat lite i min motivation, har jag fått nyorientera mig, efter att ha yogat och mediterat. För yoga och meditation behövs extra mycket nu i tider av oro och isolering. Så jag tänker fortsätta att erbjuda yoga till er, i de former som finns att tillgå nu. Breathwalk, yoga online och privata konsultationer.


Breathwalk

Breathwalk är ju ett perfekt sätt att yoga och meditera på. När man går en breathwalk är man ju ute och kan vara flera stycken med bra avstånd till varandra. Förra söndagen hade jag en provomgång med ett gäng här hemma i Vigge. De var nöjda och det gick riktigt bra!

Klicka här, för mer information om breathwalk i allmänhet och här för tider och platser som jag lagt upp under april, maj. Jag kommer att gå både i Svenstavik och Vigge.


Kundaliniyoga

Bilden till höger, visar mig i yogahuset med vår fina kamin bakom mig. Jag har planerat en kundaliniyoga kurs som börjar 21/4 och kommer att fokusera på sinnesro och att hitta redskap att hantera stressen inuti och utanför oss själva. Jag har testat att sända via zoom, med hjälp av bästa Anneli på Studieförbundet vuxenskolan. Jag kommer bara att använda mig av datorns mikrofon och kamera, och hoppas att kvalitén duger. Har idag några anmälda som kommer att vara på plats, det finns en plats kvar i yogahuset. Du som vill kan vara hemma och yoga med mig, gör iordning en lugn plats där du kan göra din yoga och meditation online på tisdagkvällar 18.00 -19.30. Du kan köpa hela kursen, 7 gånger eller bara en gång i taget.

Priset har jag satt ner till 140 kr/gång.

Jag har tagit en paus i samarbetet med Studieförbundet vuxenskolan och kör mina evenemang i mitt företag själv.


Privat konsultation

Vill påminna dig om att du kan få privatlektion/konsultation hos mig. Då kan vi ses i yogahuset eller online. Då anpassar jag yogapass och meditationer för just dina behov.


Butiken

Jag kommer att öppna upp butiken lite längre fram när vi gjort färdigt utsidan med ingång osv. Nu tillverkar jag nya saker och planerar och fixar för att det skall bli fint när ni kommer. Skall måla skyltar som jag sätter ut vid infarten när jag har öppet. Det är spännande, pirrigt och oroligt i mig. Hur skall det gå...... hur länge skall vi ha restriktioner och kommer jag kunna ha mitt företag igång och överleva på det?

35 visningar

Senaste inlägg

Visa alla