Sök

Sinnesro i ett stressigt liv.


Vintern är upp och ner, varmt, regn, kallt, snö, isigt och halt. Jag längtar till vår och värme, då blir det lättare att vara ute och promenera. Jag håller ju på med min kurs i Breath walk, en slags yoga/meditations-promenad. Det skall bli roligt att få leda några yogapromenader ute i naturen, längre fram i vår och sommar.

Mina yogaelever är så fantastiska, de inspirerar mig att lära dem de yogiska tekniker jag kan.


Idag har jag lagt upp en ny workshop som handlar om stressfrihet. Vi kan med yoga och meditation påverka och läka vår stressade kropp och själ. I Svenstavik den 14/3 i två timmar kommer jag att lära ut andningstekniker, yogaövningar och meditationer som du kan använda dig av för ett stressfriare liv! Här hittar du mer information om workshopen.


Skapande är för mig ett sätt, förutom yoga och meditation, att hantera stress. Jag skapar av olika material som ull, sten, tyg och bivax. Ni kan se lite av detta på min hemsida under fliken produkter till salu.


Jag säljer mina grejor i samband med yogalektionerna, till de som vet om mina saker och på några enstaka evenemang. Närmast kommer jag att delta på en kvinnomässa i Skucku den 8/3. Längre fram på försommaren kommer jag att åka upp till Gåxsjö och delta i ett yogaevenemang hos Maggan Stjärna. Där kommer jag att sälja mina hantverk och leda en yogaklass.

Men den största grejen för mig under våren är min egna butik och yogasal. Jag kommer att ha invigning under maj månad. Det känns så stort och fantastiskt roligt! Det är hemma på gården i Vigge, i ett eget yoga/hantverkshus. <3

Är otroligt tacksam och ödmjuk inför att jag har möjlighet att leva mitt liv och göra det jag mår så bra av! Sat nam 🙏🏼

26 visningar

Senaste inlägg

Visa alla