Sök

Tacksam

Uppdaterad: 31 jan 2020

Vårterminen har börjat, jag har två grupper igång i Svenstavik. Jag har valt att ha dessa samma dag, på tisdagar. På förmiddagen har jag 9 seniorer på stolyoga, det är så roligt att leda och guida dem i Kundaliniyogans tekniker. Vi sitter på stol och fokus ligger på andning, rygg och balans. Sedan kommer jag åter tillbaka kl 18.00 då balanserar vi chakrasystemet från roten till auran.

Här har vi stolta bågskyttar som fokuserar på positionen.

Jag känner mig så tacksam och glad när jag har elever som kommer och yogar för mig. Om jag är hängig och lite ur form, så efter att ha lett en lektion med yoga, känner jag mig påfylld och närvarande i nuet. Energin i rummet gör gott för alla som deltar.

Det finns många planer i mig..... Jag erbjuder just nu 2 workshops under februari. Den första (8/2) har tema lymfsystemet, där vi kommer att jobba med kundaliniyogan, att få igång flödet av lymfvätskan i en lång och intensiv kriya. Vi kommer oxå meditera och samtala om lymfsystemet. Vi kan göra mycket för att hjälpa vår kropp genom mat, dryck, rörelser och att dämpa stressen i vårt liv.

Den andra workshopen (22/2) blir med yinyoga, där vi ligger länge i varje position. Yinyogan hjälper dig förbättra återhämtning och acceptans, samt få tid för reflektion och närvaro i kroppen och i nuet. 


Framtiden

Flera workshops ligger i planeringen, klimakterieyoga, stressyoga och migränyoga. De kommer i form av en längre stunds kriya och meditation och läggs upp på hemsidan och i sociala medier.

Yogahuset på gården kommer vi, jag och min sambo renovera och ställa iordning under våren och invigning planeras under maj. Jag är så innerligt glad att kunna ha en egen yogasal med trägolv och vedkamin i. I mitt yogahus kommer jag ha en liten butik med olika hantverk och yogarelaterade produkter.


Sat nam fina medmänniskor, komihåg att andas!


55 visningar

Senaste inlägg

Visa alla