Sök

Värme, lätthet och framtidsplaner


Nu har jag haft några veckors semester, fått bada i havet, träffa barn och barnbarn och njuta av värmen. Vi har planterat fina växter i yogahusets rabattlådor. Under sommaren odlar jag i mina odlingslådor, vilket ger mig en sån tillfredsställelse. Jag får vara nära naturen och se hur allt växer! Yogahuset utnyttjas till Airbnb uthyrning under sommaren. Det är så roligt att få träffa alla fina människor som kommer från när och fjärran. De har kommit på MC, cykel och med bil från olika håll. Vi håller med lakan, handdukar och frukost. Det är trevligt att få erbjuda en fin vistelse när våra resenärer bor hos oss.

Jag fortsätter att yoga och meditera, varje dag. Det är ett behov som jag har, att möta mig själv och göra min sadhana.Jag gör just nu en meditation tillsammans med andra yogisar i 40 dagar, via etern Facebook och Zoom. Att känna tillhörighet med andra är viktigt!
Nästa vecka skall jag börja sommarjobba med mitt andra yrke, biståndshandläggare under en period. Det skall bli kul, har ju saknat arbetskamrater. Jag tror på att blanda mina aktiviteter, för det gör att jag får en längtan efter det jag inte gör just nu. Bra blandning är bäst för mig. Jag är tacksam varje dag för det liv jag lever!Idag har jag spikat höstens program.

Det blir två dagkurser och två kvällskurser. Jag har ju en mindre lokal, så jag tar endast in 6 elever per grupp nu.

Här hittar du mer information om kurserna.

Det blir breathwalk, kundaliniyoga, yinyoga och en ny kurs för utmattade med mycket vila, och grundande yoga.

Det kommer att bli workshops någon gång per månad på helgerna. Lite längre pass med olika teman och lite olika yogaformer. Det är så roligt att skapa dessa olika evenemang.
Min ambitionsnivå är att vara så flexibel som möjligt, men behöver också viss säkerhet för att jag skall kunna driva min verksamhet. Jag håller små grupper och försöker att hitta lösningar för den som behöver vara hemma nån gång på grund av sjukdom. Att ta igen yogan på annat sätt. De små grupperna är bra då jag får bra kontakt med deltagarna och kan se varje person och ge rätt bemötande.

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla