hålla händer

 

 

 

 

 

Yogisk massage

 

Ur Kundaliniyogan har även en massagemetod utvecklats som kallas helingmassage. Med kundaliniyogans mångtusenåriga kunskap om kropp och själ går massagen systematiskt igenom kroppens olika energibanor och energicentra, körtelsystem, lymfsystem, olika inre organ, muskler och leder. Denna sköna djupverkande behandling är helande och avstressande för både kropp och sinne.

 

Massagen utförs på golvet med mottagaren liggande, på mjuk ull yogamatta. Massagen består av flera olika tekniker, som tryck, klassiska massagegrepp, strykningar, cirkulära rörelser, rytmiska rörelser och mjuka bultningar.

Massagen görs utan olja, med kläderna på.

 

Ha gärna mjuka sköna kläder på dig

 

Du blir väldigt avslappnad och kanske även trött efter massagen så tänk på att inte planera några energikrävande aktiviteter efteråt.

 

Det finns två varianter av denna healingmassage; Yogisk healingmassage för avslappning, som är längre och innehåller fler punkter och anti-stressmassage, se nedan. Jag kommer att till en början erbjuda den kortare antistress-massagen.

 

Anti-stressmassage
55 minuter 400 kr
12 punkter, belägna både på kroppens fram- och baksida, som på olika sätt korrelerar med de organ och körtlar, som i hög utsträckning påverkas av stress.


Genom att få denna massage regelbundet över tid, kan du påverka både din inställning till stress och ge ditt system en ärlig chans till reparation och balans. Därför erbjuder jag dig möjligheten att med en gång boka in flera tillfällen för att säkerställa regelbundenhet:
5 ggr 1800 kr
10 ggr 3500 kr

Du bokar genom mail till yoga.annica@gmail.com eller via telefon 070-242 92 68

Plats: I Yogahuset i Vigge